Maghiarele de la Pecs nu au făcut concesii în meciul de prezentare al FCC Baschet Arad

0
328

FCC Baschet Arad a pierdut partida de prezentare înaintea startului noului sezon din baschetul feminin românesc. „Galben-albastrele” au cedat cu 49-60 în faţa formaţiei maghiare, PEAC Pecs, însă publicul arădean a fost îngăduitor cu noile favorite și antrenorii Mudreša şi Bondor.
O primă repriză echilibrată în Sala Polivalentă din oraşul de pe Mureş, cu un sfert doi bun făcut de echipa de pe Mureș. Pauza mare nu le-a prins prea bine arădencelor, care au marcar doar patru puncte în sfertul cu numărul trei, iar învingătoarea duelului se ştia deja.
Practic, diferenţa s-a făcut la aruncările de două puncte, unde oaspetele au fost mai precise, cu un procentaj de 52.5%, faţă de doar 27.3% al gazdelor. Interesant este că la celelalte capitole (aruncări de trei puncte, recuperări, pase decisive şi interceptii), FCC a fost pe plus în duelul cu adversara. Marta Fodor şi Veatriki Akathiotou nu au evoluat în acest meci.
FCC Baschet Arad – PEAC Pecs 49-60. Pe sferturi: 17-22, 10-11, 4-16, 18-11
Marcatoare Arad: Webb 25 puncte, Karakasevic 7 puncte şi 11 recuperări, Ciotir 7, Inkina 6, Pop 2 şi Hadzovic 2.
Marcatoare Pecs: Bravard 27 puncte, Udodenko 13, Conwright 8, Wentzel 4, Hegedus 2, Habling 1 şi Kaposi 1.
Pentru FCC Baschet Arad urmează ultimul joc de pregătire din această toamnă. Arădencele se vor deplasa, sâmbătă, la Belgrad, pentru amicalul cu formaţia chineză, Shanghai Swordfish.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.