Magistraţii din Ineu judecă doi bărbaţi care au condus băuţi la volan

0
325

judecata
Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.
În primul caz vorbim de inculpatul Lucian Marian Delamarian care, în data de 25.07.2014, după ce a consumat băuturi alcoolice, s-a urcat la volanul autoturismului marca VW, rulând apoi pe raza localităţii Măderat. Oprit în trafic de poliţişti, a fost testat cu aparatul etilotest, care a determinat o concentraţie de vapori de alcool în aerul expirat de 1,13 mg/l. Din buletinul de analiză toxicologică-alcoolemie rezultă că la proba recoltată inculpatul avea o alcoolemie de 2 gr%0, alcool pur în sânge.
Pentru o faptă asemănătoare a mai fost trimis în judecată şi Lucian Gabriel Popovici, care, la data de 13.09.2014, aflat la volanul autoturismului marca Skoda, a fost oprit în trafic în Pâncota, motivul fiind depăşirea vitezei legale în localitate. Fiind testat cu aparatul etilotest, s-a determinat o concentraţie de vapori de alcool în aerul expirat de 1,02 mg/l.
Ambele dosare au fost înaintate spre soluţionare Judecătoriei Ineu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.