Mai aproape de mare: turiștii arădeni vor putea circula cu „Trenurile Soarelui”

0
254

Se lansează programul estival de transport „Trenurile Soarelui”, începând de mâine, 11 iunie. Până la data de 5-6 septembrie, turiștii arădeni vor avea la dispoziție 40 de trenuri ce vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu staţiunile de la Marea Neagră și cu Delta Dunării. 

 
Pentru ca toate regiunile ţării să poată fi conectate în perioada verii cu destinaţiile de vacanţă de interes mare de pe litoralul românesc, CFR Călători a pregătit un program variat care constă fie în prelungirea spre Mangalia, din 11/12 iunie, a circulației unor trenuri care aveau ca destinație finală București Nord, fie prin introducerea, din 25/26 iunie, de noi trenuri ce au ca destinație exclusivă litoralul Mării Negre și Delta Dunării. Astfel, programul complet din 25/26 iunie este următorul: 38 de trenuri directe (19 dus/19 întors) și ramurile aferente care pornesc din principalele orașe, vor avea ca destinație /plecare litoralul românesc, din care 18 trenuri (9 dus/9 întors) au ca destinație/plecare Mangalia; 32 de trenuri (16 dus/16 întors) vor asigura legătura capitalei cu litoralul și returul (12 perechi din București Nord, trei perechi din București Băneasa, o pereche din București Obor). 

De asemenea, pentru călătoria în Delta Dunării, din 12 iunie, trenurile vor asigura zilnic, pe întreaga durată a sezonului, legătura directă București Nord – Tulcea Oraș și returul.  

În fiecare zi, 4 trenuri vor continua să circule între Medgidia și Tulcea, dus și întors. 

Programul detaliat cu trenuri, rute și ore de circulație se află pe site-ul cfrcalatori.ro. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.