Mai mult de 1000 de pachete de țigări netimbrate au fost depistate de polițiști

0
495

Situația financiară a multor arădeni a fost afectată puternic de criza coronavirusului. Zeci de persoane au fost trimise în șomaj tehnic, alții fiind concediați. Tuturor le este greu în această perioadă, dar se pare că unii au câteva idei, cum își mai pot mări veniturile, chiar dacă nu este tocmai legal.

Ieri, 11 septembrie, polițiștii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat, în flagrant delict, în parcarea Pieței Mihai Viteazul din municipiu, un bărbat de 26 de ani, în timp ce ar fi oferit spre comercializare 1800 de fire de țigarete. Cel mai probabil, acestea proveneau din contrabandă. Țigările au fost confiscate, pentru a se opri procesul de comercializare, iar bărbatului i-a fost întocmit un dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

 

Miercuri, 9 septembrie, au fost depistate două femei, de 36 și 51 de ani, de către polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Arad. Acestea transportau 20.000 de fire de țigarete, din pachete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, pe Drumul European 671, pe raza localității Zimand.

 

Polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad au indisponibilizat întreaga cantitate de țigarete, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.