Mai mult de 20 de cadre medicale ale Spitalului Județean suferă de coronavirus

0
484

Noul virus Covid-19 nu iartă pe nimeni, fie el om de rând sau medic. În ultimele câteva săptămâni situația infectărilor a devenit din ce în ce mai rea, apărând noi cazuri de pe o zi pe alta. Medicii, care se află în prima linie în lupta cu Covid-ul, au ajuns să se infecteze și ei.

În momentul de față, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad sunt infectați patru medici, doi medici rezidenți, 12 asistenți și patru infirmieri. O parte dintre aceștia se recuperează la domiciliu, alții la spital. Din fericire, niciunul dintre infectați nu are probleme majore, toți având doar o formă ușoară a coronavirusului.

„22 de cadre medicale au fost diagnosticate în această perioadă cu virusul SARS CoV-2, în urma testării de control efectuată la întoarcerea din concediu sau din zile libere. Este vorba despre patru medici, doi medici rezidenți, 12 asistenți medicali și patru infirmiere, care beneficiază de îngrijiri medicale în regim de spitalizare sau se află sub monitorizare la domiciliu”, ne-a declarat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al SCJU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.