Chiar dacă a mai pierdut două din „piesele” sale prețioase chiar în această săptămână, res­pectiv Siminic și Enciu, CSC Dumbrăvița pleca cu prima șansă în deplasarea de la Pecica. Și, după cum avea să înceapă meciul, cu gol în minutul 8, timișenii păreau să aibă o seară liniștită pentru primul loc succes stagional, dar nu a fost deloc așa. Spre meritul lor, gazdele de la Progresul au preluat frâiele partidei, au dominat copios pe alocuri, doar că ocazii clare nu au prea fost până în ultimele 20-25 de minute. Ca și în precedenta partidă de pe teren propriu și tot contra unei formații din județul Timiș (ACS Poli), „galben-albaștrii” au forțat atacul și au și cules roadele.
Cum s-au marcat golurile: 0-1 (min. 8): Centrare a lui Coroiu de pe stânga, Drăghici îi ia fața lui Gabor și înscrie din 6 metri, în dreapta lui Creța, 1-1 (min. 83): Arsene a trimis o pasă în adâncime, Szekely pune corpul în duelul cu Stupu, portarul Miklos iese aiurea și experimentatul atacant al gazdelor trimite simplu, cu latul, în plasă
Formații: Pecica: Creța – Ilan, Gabor, Țugulescu (64 Tiric), Aldan – Arsene, S. Popa – Copil (56 Mager), Puie (76 Grigore), Bozian – Szekely. Antrenor: Dan Stupar.
Dumbrăvița: Miklos – Străuț, Telescu, Stupu, Coroiu – Kecskes (54 Morariu), D. Codrea (67 Briciu), Stancu (86 Nanu, 90+3 Bilia), Ștefan – Drăghici, Făgărășanu. Antrenor: Sorin Bălu.
Arbitri: Vasile Rodină – Ioan Georgiu (ambii Cluj), Eniko Biro (Odorheiu Secuiesc)
Observatori FRF: Ștefan Galovits (Oradea), Ion Lupșa (Caransebeș)

Recomandările redacției