masiniUn număr de 17 vehicule au fost găsite, zilele trecute, abandonate pe domeniul public, iar autorităţile locale au început demersurile pentru identificarea proprietarilor acestora.
Conform legii, au fost publicate pe pagina de Internet a Primăriei caracteristicile tehnice ale vehiculelor şi au fost trimise somaţii pentru identificarea proprietarilor sau deţinătorilor legali ai acestora.
Cele mai multe vehicule abandonate au fost identificate pe străzile din  Vlaicu şi din centru.
Astfel, şapte autoturisme, un Citroen C3, un Fiat Panda, un Ford Fiesta, un Peugeot 106, un Seat Break şi un Volkswagen Passat au fost fost abandonate în diverse zone ale Căii Aurel Vlaicu. De asemenea, pe strada Voinicilor, a fost identificat un autoturism Dacia 1300.
Totodată, în centru, mai precis pe străzile Horea, Gheorghe Doja, Dimitrie Bolintineanu şi Weitzer au fost găsite abandonate două autoturisme marca Dacia 1300, un BMW X1, un Mercedes, un Iveco şi un Fiat Punto.
În Micălaca, mai precis pe străzile Mioriţa şi Dosoftei, au fost găsite abandonate două autoturisme, unul marca Oper Corsa şi al doilea, marca Chraysler Voyager.
Reprezentanţii Primăriei mai caută proprietarii unui autoturism Mazda care a fost abandonat în Cartierul Grădişte şi ai unui Subaru găsit abandonat pe strada Piaţa Carpaţi din acelaşi cartier.
În cazul în care proprietarii autoturismelor nu le vor ridica de pe domeniul public, acestea vor fi transportate la depozitul de autoturisme şi vor fi vândute prin licitaţie publică, banii obţinuţi urmând să intre în bugetul local.

Recomandările redacției