Mai multe dube din Sălaj, pline cu adulți și copii, trimise către casă după ce au încercat să campeze în Arad

0
2146

Venite din Sălaj, mai multe familii au încercat să se stabilească pe teritoriul municipiului Arad. Acest lucru este ilegal peste tot, în Arad nefiind o excepție de la regulă. Aceștia vin încărcați cu fier care probabil ar urma să fie vândut, dar asta nu înseamnă să ocupe domeniul public din Arad, să își improvizeze propriul „cartier” sau orice altceva asemănător.

Astfel încă o caravană de dube înmatriculate în județul Sălaj, compusă din mai mult de o duzină de vehicule pline de adulți și copii, la care se adaugă remorcile și încărcătura de fier vechi, a fost împiedicată de polițiștii locali să campeze pe domeniul public, la intrarea în oraș. Ultima tentativă de acest fel a survenit în seara zilei de 11 iunie a.c., în jurul orei 23.00, pe un teren viran situat la coborârea de pe autostrada A 1, la intersecția străzilor Ogorului și Mihail Mărcuș din cartierul Aradul Nou.
„La acțiunea de dislocare a caravanei compuse au participat toate echipajele de noapte ale poliției locale iar intervenția continuă seria demersurilor DGPL de descurajare a încercărilor de stabilire ilegală, chiar și temporar, în Municipiul Arad. În urmă cu doar câteva zile, un alt grup de persoane din aceeași categorie care intenționau să campeze în proximitatea S.C. CET S.A. a fost, de asemenea, îndepărtat de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică”, au comunicat reprezentanții DGPL Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.