Mai multe echipe de polițiști au ieșit pe șosele, amenzile au fost pe măsura încălcării legii

0
992

În această perioadă, chiar mai mult ca oricând, este mare nevoie de echipaje ale poliției și nu numai care să mențină ordinea pe șoselele din Arad și din apropiere. Chiar de aceea, pentru că acum sunt mult mai multe de luat în considerare și o mulțime de reguli noi care nu trebuie încălcate sub nici o formă, polițiștii orașelor Ineu și Chișineu-Criș, împreună cu secțiile rurale, jandarmi ai I.J.J. Arad și polițiști locali din Ineu au desfășurat ieri, pe raza de competență, o acțiune cu efective mărite.


La finalul zilei au fost legitimate în total 172 de persoane și 150 de autoturisme, fiind aplicate 71 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 38.750 de lei, dintre care :
• 64 pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice (O.U.G. 195/2002);
• 7 pentru nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare.

De asemenea s-au reținut și permise de conducere. În total s-a ajuns la patru permise de conducere reținute și retrase opt certificate de înmatriculare. O asemenea acțiune nu a fost una care să aibă și un final în viitorul apropiat. Conform celor transmise de polițiști, aceste activități vor continua atât în perioada stării de urgență cât și după încetarea acesteia pentru că multe din Ordonanțele Militare vor continua să fie valabile și după data de 14 mai. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.