ajutor familii

Un număr de 10 familii nevoiaşe au fost ajutate în cadrul acestei acţiuni

Mai multe familii nevoiaşe au avut parte de ajutoare, în cadrul unei acţiuni organizate la iniţiativa FotoClubPro Arad, cu concursul elevilor de la Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal”.

 

Un număr de 10 familii nevoiaşe au fost ajutate în cadrul acestei acţiuni. Elevii liceului arădean, împreună cu împreună cu reprezentanți ai FotoClubPro Arad s-au deplasat la Școala Generală 3 din Arad, pentru a susține un recital de colinde și pentru a împărți alimente, haine și jucării copiilor mai puțin norocoși.

 

„Ţin să îi felicit pe copii pentru interesul și seriozitatea de care au dat dovadă cu ocazia acestei acțiuni, dar mai ales pentru bunătatea și mărinimia lor, pentru că nu au donat lucruri de care nu mai aveau nevoie, ci au donat lucuri și jucării care le-au făcut lor odată bucurie și voiau ca și copii sărmani să simtă acea bucurie … și cred că au reușit. Nu în ultimul rând vreau să îi felicit și să le mulțumesc atât partenerilor de la FotoClubPro Arad, cât și părinților care s-au implicat în această acțiune” a declarat consilierul educativ al Colegiului Național «Preparandia-Dimitrie Țichindeal»”.

ISJ Arad a mulţumit FotoClubProArad și Colegiului Național ”Preparandia-Dimitrie Țichindeal” care, prin cadourile consistente au făcut posibil ca acești copii să aibă parte de un Crăciun mai generous.

Recomandările redacției