Să îți iei la bătaie concubina devine un „sport“ tot mai practicat în Arad. Este vorba despre mai multe incidente care se întâmplă zilnic și care ajung în vizorul poliției, dar și despre cele despre care poate nu știe nimeni.

Marea problemă este băutura și nervii care de multe ori nu își au rostul, izbucniri fără motive serioase și care duc la agresiuni fizice.

Astfel, unul dintre ordinele de protecție provizorii care au fost emise de curând a fost pentru un bărbat din Bata. Polițiștii au mers la domiciliul acestuia după ce au fost chemați de concubina căreia îi era frică pentru viața sa. Pe numele bărbatului de 62 de ani a fost emis un ordin de protecție după ce a băut peste măsură și a început să fie agresiv. Acesta, pe fondul consumului de alcool, și-a amenințat cu moartea concubina, a lovit-o și a strâns-o de gât.

Însă problemele nu țin cont de vârstă. Așa că, un tânar de doar 25 de ani a avut reacții violente pe care și le-a manifestat asupra concubinei. Acesta, domiciliat pe raza municipiului, și-a lovit concubina de 41 de ani în timp ce se aflau în locuința victimei. Nefiind de acord cu astfel de reacții, concubina a chemat imediat poliția și acesta a fost trimis la distanță de ea, cel puțin pentru cinci zile.

Ultimul caz care a ajuns în vizorul polițiștilor a avut loc în seara zilei de ieri. Polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost chemați la domiciliul unui cuplu. Acolo au aflat că bărbatul în vârstă de 50 de ani și-a lovit concubina cu pumnul în zona feței, în timp ce se aflau la domiciliul victimei. Acesta a fost de asemenea obligat să păstreze distanța și se vor face în continuare cercetări pe numele bărbatului.

Recomandările redacției