Mai multe localități sub imperiul inundațiilor

0
491

UPDATE: A fost emis cod portocaliu hidrologic pentru intervalul 05.06, ora 13.00 – 06.06, 06.00. Astfel,  sunt preconizate scurgeri de pe versanți, torenți, pârâie, viituri și posibil depășiri ale cotelor de apărare pe râurile bazinului hidrologic Mureș, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Totodată, a fost inundat DN7 la ieșire din Lipova spre Deva. La ieșire din Lipova spre Săvârșin în dreptul carierei, apa de pe versant a inundat DN7 pe o porțiune de până la 100 m iar lama de apă măsoară 15-20 cm. La fața locului, intervin cei de la Secția de Drumuri Naționale Arad din subordinea DRDP Timișoara.

 

În aceste momente, pompierii intervin în Bârzava, Nădlac și Gurahonț pentru eliminarea efectelor inundațiilor. 

În comuna Barzava, intervențiile au fost finalizate azi-noapte, în jurul orei 03.30 când forțele au fost retrase în subunitate. A fost evacuată apa din toate imobilele.

La această oră, se intervine în orașul Nădlac cu un modul de pompare de mare capacitate în sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Nădlac. SVSU Nădlac intervine cu utilaje și motopompe, însă a fost solicitat în sprijin și și SVSU Șeitin. În Nădlac, sunt afectate 10 gospodării și mai multe drumuri. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.