Mai multe persoane cu alcoolemie sau fără permis, prinse pe drumurile arădene

0
261

Persoanele care conduc autoturisme sub influenţa alcoolului, pot creea evenimente neplăcute. Alcoolul la volan poate costa viaţa, totodată persoanele care sunt depistate cu alcoolemie la volan, pot fi sancţionate dur de către Poliţia Rutieră.
Sâmbătă, 12 septemrbie, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Cuvin, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, a fost depistat de Poliţiştii Rutieri cu aparatul alcooltest, care a măsurat o alcoolemie de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
Cu aceeași alcoolemie a fost depistat, duminică seara, un arădean în vârstă de 63 de ani, ce este cercetat de Poliţiştii Biroului Rutier, în timp ce conducea un moped pe strada Cocorilor, unde a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp. De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe raza localității Secusigiu, un bărbat de 50 de ani, cu o alcoolemie de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, pe raza localității Sebiș, un arădean de 38 de ani, a fost depistat cu o alcoolemie de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat.
În toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei.
Un minor de 16 ani, din Măderat, pe raza aceleiași localități și un tânăr de 24 de ani, din Șiria, pe raza aceleiași localități, au fost depistaţi conducând autoturisme fără a deține permis de conducere
Alexandra Bruţiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.