Mai multe străzi din municipiu au intrat în reparații

0
215

Mai multe zone din municipiul Arad sunt în lucru. Astfel, în Piaţa Eroilor se lucrează pe străzile Sever Secula şi Berzei. Tot în cartierul Aradul Nou, drumarii refac atât partea carosabilă, cât şi trotuarele şi căile de acces pe străzile Măgherean, Titan, Gutuilor şi Zimbrului – segmentul cuprins între străzile Ştefan cel Mare şi Adam Muller Guttenbrunn). Zilele acestea se refac partea carosabilă, trotuarele şi căile de acces pe străzile Corolian Petrean, Alexandru Vlad, Oituz, Dorel Sibii, Ioan Moldovan şi Fraţii Neumann.
În Micălaca, pe bulevardul Nicolae Titulescu se pregăteşte carosabilul pe segmentul cuprins între sensul giratoriu (inclusiv sensul giratoriu) şi podul rutier spre Cartierul Subcetate. Şi Calea Radnei este în lucru. Aici, constructorii refac trotuarele şi căile de acces. Lucrări de întreţinere sunt în plină desfăşurare şi în Zona Sălii Polivalente. Nu în ultimul rând se refac atât partea carosabilă, cât şi trotuarele şi căile de acces pe strada Simion Popa.
În zona centrală a oraşului, drumarii intervin pe străzile Carol Davila şi Alecu Russo.
Nici parcările nu au fost uitate, mai exact cea din spatele Cinematografului Dacia şi cea din zona blocurilor de pe strada Tudor Vladimirescu. Mai trebuie spus că pe timp de noapte continuă refacerea marcajelor rutiere.
(I.P.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.