e onReprezentanţii E-On Gaz Distribuţie anunţă că, în cursul zilei de astăzi, alimentarea cu gaze naturale va fi sistată pe mai multe străzi din municipiu şi din Zădăreni. Motivul? Realizarea unor lucrări la sistemul de distribuţie. Clienţii companiei vor rămâne astfel fără gaz, între orele 8.30 şi 17.00.
Vor fi afectate străzile Ogorului, D. Bagdasar, Molidului, Colţişor, Pi­nului, Petuniei, Merişor, Viilor, Calea Timişorii (între numerele 120 – 212), Cartierul Axa 1 şi Cartierul Axa 2, din Arad şi din Zădăreni.
„Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 17.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt mi­ros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie). Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate efor­- turile pentru ca reluarea alimentării cu gaze naturale pentru toţi consumatorii afectaţi să se rea­lizeze cât mai repede posibil”, se arată într-un comunicat de presă al E-On.

  • aradeanul spune:

    nesimtitii de la e-on vin si ridica contorul de gaze daca nu ai contract valabil, fara sa instiinteze despre acest lucru, dar facturile vin in continuare. cum pot ei sa factureze un serviciu daca nu au contract in vigoare? nu se sesizeaza garda financiara pentru acest lucru? eu stiu ca pentru orice serviciu prestat iti trebuie contract. pe cind un control pe aceasta tema la e-on?

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției