caiPoliţiştii au fost sesizaţi la numărul de urgenţă 112 cu privire la nişte cai care circulau liber pe Autostrada Arad –Timişoara.
Un șofer a fost pe fază şi a făcut poză cailor, în timp ce înaintau la pas pe autostradă, chiar în sensul giratoriu de lângă Calea Bodrogu- lui. Caii au blocat, la un moment dat, traficul rutier pe autostradă şi şoferii au fost nevoiţi să în­ce­tinească şi să circule cu grijă. La scurt timp după apelul de urgenţă, poliţiştii s-au îndreptat la faţa locului, dar nu au mai găsit caii pe autostradă.
„Într-adevăr, am avut un apel telefonic la numărul unic de urgență 112, dar colegii care au ajuns la faţa locului, nu i-au găsit şi nu s-a confirmat apelul respectiv. Caii nu au fost găsiţi la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
În cazul în care cei şase cai ar fi fost găsiţi de poliţişti, conform le­gislaţiei în vigoare, proprietarii lor ar fi riscat să primească o amendă usturătoare, conform prevederilor Legii 61/1991.
(C.G.)

Recomandările redacției