Mai mulți „meseriași” au demontat burlanele unui imobil

0
371

Marți,12 Februarie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant mai mulți bărbați care înlocuiau fără drept burlanele unui imobil. În urma activităților de patrulare, polițișii au depistat în flagrant delict, pe strada Coloniștilor din cartierul Aradul Nou, patru bărbați cu vârste cuprinse intre 22 și 44 de ani care înlăturau părți ale unui imobil.

În fapt, cei patru au fost surprinși în timp ce smulgeau și demontau o parte a șarpantei acoperișului și a burlanelor de scurgere a apei pluviale, montând în locul acestora altele noi în scopul de a fi retribuiți pentru “lucrarea” efectuată.

Din verificările efectuate, s-a constatat ca activitatea prestată de cei în cauză nu ar fi beneficiat de acordul proprietarului imobilului, neexistând vreo autorizație în acest sens.

Cei patru s-au ales cu dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Totodată, aceștia au fost sancționați conform legii 12/1990 cu amendă în valoare de 2.000 de lei, în total, pentru efectuarea de acte comerciale fără autorizație. Bunurile utilizate (burlanele) in vederea prestării de servicii au fost indisponibilizate de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.