Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale în colaborare cu poliţiştii din cadrul IPJ Timiş au identificat principalii suspecţi în cazul a trei furturi din locuinţă comise pe raza municipiului Arad, fapte rămase iniţial cu autori necunoscuţi.
În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în perioada aprilie-mai, Ştefan C.,de 34 ani, Costel P., de 21 ani, şi Gabriel G., de 18 ani, toţi din Timişoara, au pătruns în interiorul locuinţelor prin forţarea şi escaladarea geamului, sustrăgând bijuterii, aparatură electronică, haine şi bani în valoare totală de aproximativ 51.000 de lei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, cei trei bărbaţi fiind arestaţi preventiv în altă cauză la IPJ Timiş.
„În cursul zilei de miercuri, poliţiştii arădeni au identificat mai multe persoane suspecte de co­miterea unor infracţiuni de furt, fapte rămase iniţial cu autori necunoscuţi. Astfel, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Lipova l-au depistat pe Ion B., de 42 ani, din judeţul Caraş-Severin, care în data de 15 iunie, a sustras din scara unui bloc situat în Lipova, o bicicletă aparţinând lui Ovidiu M.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Ovidiu Liber.
De asemenea, în urma cercetărilor au fost identificaţi Marius B., de 18 ani şi Petru N., de 22 ani, ambii din judeţul Timiş, care la data de 12 iunie, au sustras un acumulator auto şi 80 de litri de motorină din incinta unei staţii de transmisie telefonie mobilă situată în afara localităţii Zăbrani. Totodată, Lajos B., de 40 ani, a fost depistat de poliţiştii Secţiei nr. nouă de Poliţie Rurală Sebiş. În urma cer­cetărilor s-a stabilit faptul că acesta, în cursul luniilor martie şi aprilie, a sustras aproximativ un metru cub de cherestea din şantierul podului aflat în lucru, de pe Valea Almaşului. În urma anchetei, va fi dispusă începerea urmăririi penale a celor men­ţionaţi.
(C.G.)

Recomandările redacției