În ultimele 24 de ore,  poliţiştii arădeni au prins mai multe persoane care  au furat materiale feroase pe care intenţionau să le valorifice apoi la centrele de colectare a fierului vechi.
Poliţiştii Biroul de Ordine Publică  i-au depistat  pe C. Marian de 19 ani din Reşiţa, F. Mitruţ de 45 ani din Şeitin, F. Carol de 20 ani şi L. A. de 15 ani, ambii din Arad, care în data de 13 februarie, în jurul orelor 13, au pătruns în incinta  unui punct de lucru al unei societăţi economice, situat pe strada Mărului, cu intenţia de a sustrage mate­riale feroase.
Câteva ore mai târziu, poliţiştii de la Poliţia Comunală Şiria  au prins, în flagrant, ieri, pe J. Constantin de 37 ani şi J. C. de 14 ani, din Şiria,  care au sustras cantitatea de 100 metri lineari de sârmă, având grosimea de 3 mm, care era folosită la susţinerea viţei-de-vie, de pe un teren situat între localităţile Mâsca şi Pâncota, al unui localnic. Din fericire, prejudiciul cauzat, în valoare de 300 lei, a fost recuperat în totalitate.
Şi poliţiştii de la Postul de Politie Secusigiu îi cercetează pe B. Alin de 32 ani şi P. Iacob de 36 ani, ambii din Sânpetru German, care au pătruns în incinta unei ferme dezafectate, de unde au sustras, patru profile metalice, pe care le-au tăiat de pe acoperişul unei clădiri
În toate aceste situaţii, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandările redacției