furtPoliţiştii din cadrul Poliţiei comunale Vinga au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 24 şi 35 ani, suspecţi în cazul unor furturi din locuinţe comise pe raza localităţii Vinga.
În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că cei trei tineri, în cursul lunii decembrie 2012, au pătruns prin efracţie în interiorul a trei imobile de pe raza localităţii, de unde au sustras mai multe bunuri printre care motocositoare, un moped, pompe de apă, 800 de metri de cablu electric, fier vechi şi diverse scule electrice, în valoare totală de aproximativ 13.000 lei.
Cei trei sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Un alt tânăr de 20 de ani este cerce­tat pentru furt calificat. Din verificările efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ineu au stabilit că acesta, în noaptea de 8 spre 9 ianuarie, a pătruns prin escaladarea unui geam în incinta unui magazin din localitatea Mocrea de unde a sustras ţigări, bani şi cartele telefonice. Prejudiciul în valoare de aproxi­mativ 600 lei a fost recuperat, pe nu­mele tânărului fiind întocmit un do­sar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Recomandările redacției