Când te gândești la Arad începi să simți că aici este orașul tuturor posibilităților. Avem multe, chiar foarte multe probleme nerezolvate și lucruri de care cetățenii se plâng constant. Tencuiala cade pe noi chiar prin zonele centrale ale orașului, avem locuri în care ambrozia a pus stăpânire, aparate de taxare nefuncționale, locuri de parcare cu porția, copaci tăiați pe bandă rulantă, gunoaie și oameni ai străzii peste tot, chiar și pe pervaze.

Cu toate acestea, parcă ceva lipsea și noi am realizat ce, animalele. Aici nu este vorba despre orice fel de animale, cu câinii și pisicile de pe stradă ne-am mai confruntat, dar de această dată găsim ceva puțin mai diferit.

Din câte am înțeles, pe o stradă din Arad exista un copac, unul de la rădăcina căruia mai ieșeau uneori șobolani, lucru cunoscut de persoanele care treceau des prin zona respectivă sau care locuiau prin apropiere, toate acestea fiind confirmate pe o pagina de facebook „Vocea Străzii Arad România“. Acum, copacul a dispărut, șobolanii au ieșit la suprafață și, spre încântarea tuturor, aceștia sunt morți, pe stradă, oamenii fiind nevoiți să-i ocolească și rugându-se să nu fie vreo invazie care să ne îmbucure pe toți.

Sperăm totuși să fie vorba despre un număr restrâns de cazuri dar, cu toate acestea, acest lucru a mai adăugat o bulină neagră imaginii orașului nostru care oricum era cam șubredă în ochii multor cetățeni.

Recomandările redacției