Mai prinde Ovidiu Stângă meciul de la Arad?

0
191

stangaDacă Ioan Moldovan ar putea fi schimbat din funcția de antrenor al Mioveniului după eșecul din Calea Aurel Vlaicu, viitorul adversar al „alb-roșiilor” e pe cale să producă „șocul” înainte de vizita la Arad. Ovidiu Stângă ar putea plăti cu „capul” eșecul intern cu Târgu Mureș și remiza de la Satu Mare, însă fostul mijlocaș al lui PSV Eindhoven este acuzat și de lipsă de tact în gestionarea relațiilor cu fotbaliștii importanți ai echipei sau… trădare.
În primul rând, șefii craiovenilor nu înțeleg de ce Dacian Varga nu a prins lotul la cele două confruntări oficiale ale stagiunii. Oficial, fostul mijlocaș al Sportului Studențesc este accidentat, dar surse din vestiar demască un conflict între fotbalist și antrenorul său. Apoi, s-ar fi aflat de o întâlnire secretă între Stângă și Adrian Mititelu, dușmanul numărul unu al echipei finanțate de Primăria din Bănie.  Dacă se confirmă, gestul chiar nu va fi trecut cu vederea de conducerea CS U-ului, care s-ar putea orienta rapid spre un alt tehnician.
După cum se știe, în vara anului trecut, Ovidiu Stângă a antrenat-o pe UTA două zile, timp suficient pentru a-și da seama că problemele de la club nu i-ar fi permis să facă echipă de promovare. În tur, CS U Craiova a trecut cu 2-0 de arădenii conduși de pe bancă de Eugen Trică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.