expo

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează între 19 şi 22 martie 2015, la Expo Arad, cel mai important eveniment din Vestul ţării dedicat construcţiilor şi instalaţiilor.

În pofida situaţiei sensibile cu care se confruntă domeniul construcţiilor şi instalaţiilor, evenimentul internaţional Confort Construct&Instal adună anul acesta peste 70 de firme din România şi Ungaria.

Confort Construct&Instal oferă vizitatorilor ceea ce nu găsesc în marile magazine de bricolaj. Companiile care activează în acest sector şi publicul larg sunt aşteptate în pavilioanele expoziţionale şi pe spaţiul exterior cu ofertă diversificată şi unică.

„O vizită la Confort Construct&Instal vă oferă posibilitatea de a găsi o ofertă personalizată nevoilor dumneavoastră, alta decât cea pe care o puteţi găsi în fiecare zi în magazinele specializate. Contactul direct cu ofertantul, posibilitatea de a vedea produsul și a solicita informații şi compararea cu produse și servicii similare, sunt doar câteva avantaje pe care le puteţi obţine participând la eveniment”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Vineri 20 martie, este aşteptat la Arad camionul demo RIDGID Road Show Event 2015, Orientul Mijlociu – Europa. Pornit în 6 ianuarie din Arabia Saudită Road Show-ul RIDGID – scule pentru instalatori – va poposi în 25 de țări din Orientul Mijlociu și Europa. Aradul este singurul oraș din zona de Vest a României în care se va opri, următoarea staţionare fiind în Croația. Specialiștii prezenți la camionul demo RIDGID vor oferi instalatorilor interesați informații despre sculele expuse și lucrările la care aceste pot fi utilizate.

Organizatorii oferă transport gratuit de la staţia Podgoria.

Program de vizitare: joi, 19 martie: 11:00 – 18:00; vineri, 20 martie – sâmbătă, 21 martie: 10:00 – 18:00; duminică, 22 martie: 10:00 – 16:00.

Recomandările redacției