Majestatea Sa Margareta și Principele Radu și-au sărbătorit Nunta de Argint la Castelul Săvârșin

0
277

A fost zi de sărbătoare marți, 21 septembrie, în curtea Castelului Săvârșin, cu ocazia aniversării Nunții de Argint a Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu.
Slujba a fost oficiată de Înalt Preasfințitul Arhiepiscopul Timotei al Aradului, alături de consilierul cultural al Arhiepiscopiei Aradului, părintele dr. Iustin Popovici și de parohul bisericii ortodoxe din Săvârșin, părintele Călin Mădăluță.
Ceremonia a fost privată și s-a desfășurat în Grădina Ascunsă din Parcul Regal, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Sofia și a domnului profesor doctor Dan Duda, aceștia fiind prezenți și la nunta din septembrie din 1996, la Lausanne.
De asemenea, Mica Biserică din Parcul Regal Săvârșin va fi ridicată în următoarele douăsprezece luni pe colina de lângă heleșteu.
Tot în ziua aniversării Nunții de Argint, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au participat la slujba de sfințire a crucii și au pus piatra de temelie a paraclisului. Slujba a fost oficiată de Înalt Preasfinția Sa Timotei, Arhiepiscopul Aradului, însoțit de protosinghelul dr Iustin Popovici și de parohul bisericii din Săvârșin, părintele Călin Mădăluță.
La ceremonie au luat parte Alteța Sa Regală Principesa Sofia și profesorul doctor Dan Duda.

Sursa foto: pagina Familia Regală a Romaniei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.