Măldărășanu susține că echipa sa merita un penalty în prelungirile meciului cu UTA

0
351

Metaloglobus a remizat, 1-1, în partida de acasă contra UTA-ei, după un meci strâns, cu ocazii de ambele părți. Echipa bucureșteană a jucat în inferioritate numerică timp de aproximativ 15 minute, Sava fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, dar și a cerut și un penalty la un henț în careu al lui Florin Ilie, în prelungiri.
Chiar dacă a acuzat prestația brigăzii de arbitri, Marius Măldărășanu a considerat rezultatul unul echitabil. „Deși echipa noastră a trebuit să joace cu un om în minus, au fost ocazii importante și pentru noi spre final. Într-adevăr, greșelile de arbitraj au fost în defavoarea noastră, ca și în alte meciuri. Chiar și eu îmi doresc echipele de tradiție în prima ligă și este normal pentru suporteri, dar ce vină am eu, ce vină au acești jucători? Suntem o echipă mică, dar și noi muncim. De pe bancă mi s-a părut că a fost penalty, dar poate eram subiectiv. Imediat după meci mi s-a spus că și comentatorul a afirmat foarte clar că a fost penalty. Chiar și în 10 oameni am arăta că vrem să câștigăm acest meci. Per total, eu cred că a fost un rezultat echitabil. Am început prost în ambele reprize, în prima repriză chiar am luat gol. După minutul 10-15 am echilibrat și am controlat, cred eu, mai mult mijlocul terenului. Iar în a doua repriză s-a întâmplat exact ceea ce vorbeam la vestiare. Sau de ce ne-a fost frică, asta s-a întâmplat. Au avut o ocazie de singur cu portarul, dar asta este situația. A fost un meci frumos pentru spectatorii neutri”, a spus antrenorul bucureștenilor la finalul disputei cu arădenii.
Fostul mijlocaș al Rapidului a fost deranjat de afirmațiile făcute de Laszlo Balint înaintea partidei. „Suntem colegi la licență, suntem colegi de breaslă, trebuie să ne respectăm mai mult. Înainte de meci, Gyuszi Balint a declarat că în vară putea lua 7 jucători de la Metaloglobus și că are și acum pe listă doi-trei. Astea sunt lucruri care se întâmplau în anii 200o și pe care le făceau președinții de club și patronii, nicidecum antrenorii”, a mai punctat Măldărășanu.
Cu această remiză, Metaloglobus se clasează pe locul 6, la cinci puncte de liderul UTA, cu două meciuri mai mult disputate. Etapa viitoare, bucureștenii se deplasează la Călărași, pentru duelul cu Dunărea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.