Mama campioanei europene la tenis de masă, Dana Dodean, s-a stins fulgerător din viață

0
365

După-amiaza zilei de 11 mai a venit cu o veste tristă pentru o familie de mare sportivi din Arad. Mama fraţilor Dodean, Florica, s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani, căzând din picioare în plină stradă. Un moment extrem de greu pentru Daniela, Andreea, Cristian şi Adrian Dodean, dar şi pentru tatăl lor, Gheza, fost fotbalist la CFR Arad.
După nenumărate reuniri fericite, de cele mai multe ori acasă, la Arad, familia Dodean este chemată să îi fie aproape, pe ultimul drum, mamei dragi, o mamă de campioni ai tenisului de masă! Dana, campioană europeană la tenis de masă, dar și campioană a României, a Portugaliei sau a Austriei, trebuie să vină din Portugalia, acolo unde trăiește alături de soțul să, Joao Monteiro, un foarte bun jucător de tenis de masă și el. Cei doi au o fetiță de 5 ani, Lara Melissa.
Apoi, Andreea trebuie să revină din Rusia, Adrian din Germania, iar Cristi îi aşteaptă acasă, la Arad. Nu va fi uşor, cu toate res­tricțiile legate de călătorii în plină pandemie de coronavirus.
Dumnezeu s-o odihnească,
drum lin printre îngeri…
CSM Arad, club de care se leagă ascensiunea în tenisul de masă al fraților Dodean, le transmite sincere condoleanțe acestora. „Colectivul Clubului Sportiv Municipal Arad este alături de Daniela, Andreea, Cristian și Adrian Dodean, în greaua încercare pricinuită de decesul mamei lor, Florica, care s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 65 de ani. O mamă de campioni, care făcea parte din familia CSM-ului! Sincere condoleanţe familiei îndo­- liate şi putere de a depăşi momentul. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Drum lin printre îngeri…”, este mesajul de condoleanţe al CSM Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.