victor-becali-ioanMama impresarilor Ioan şi Victor Becali, Everdichia, a fost găsită moartă în piscină. Medicii care au ajuns la faţa locului nu au mai avut ce să facă.

Mama fraților Ioan şi Victor Becali, Everdichia, în vârstă de 83 de ani, a fost găsită moartă, joi seară, în pisicina locuinței sale.

Un echipaj SMURD a constatat decesul femeii după ce o persoană a realizat un apel la numărul de urgență 112.

„În jurul orei 19:45, s-a sunat în dispeceratul serviciului de ambulanță, de la ambulanța Biomedica (unde are abonament familia Becali, n.red.), că au primit o solicitare că o femeie este înecată într-o piscină în Pipera. N-au avut resursă și au cerut sprijin la noi. Am trimis o ambulanță care a ajuns în 10 minute la locul incidentului. A fost găsită o persoană înecată în piscină, probabil de mai bine de o oră. Acolo se aflau deja un echipaj SMURD și un echipaj de poliție”, a declarat Alice Grasu, coordonator serviciul de ambulanță București.

„Ioan, Victor și sora lor țineau foarte mult la mama lor, o îngrijeau ca pe o icoană, mai ales că tatăl lor nu mai este în viață de foarte multă vreme. E greu de spus acum care este motivul morții. Mi-au povestit că mama lor îi întreba mereu de dosarul în care au fost implicați. Uite că și piscinele pe care oamenii obișnuiți le invidiază pot produce astfel de nenorociri”, a spus  jurnalistul Dorin Chioțea.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției