monica_gaborMama Monicăi Gabor a murit, joi, în Gorj. Aceasta se afla în vizită la Peştera Muierilor, iar în momentul în care a ieşit din microbuz, pe Cheile Olteţului, un bolovan s-a desprins de pe versant şi a lovit-o puternic în cap.

Mama Monicăi Gabor a murit, joi, în timp ce vizita Peştera Muierilor din judeţul Gorj, după ce o bucată dintr-o stâncă s-a desprins şi a lovit-o în cap, susţin surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, femeia nu a mai putut fi resuscitată de echipajul medical ajuns la faţa locului, lovitura fiindu-i fatală. La ora transmiterii acestei ştiri, o anchetă este în desfăşurare pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs accidentul. Mama Monicăi Gabor avea 54 de ani şi era din Bacău.

„Nu stiu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se intorsese dintr-o vacanta. Nu stiu sa se fi aflat in alta. Am vorbit acum o ora (n.r. in jurul orei 13:00, ora Bucurestiului) cu surorile mele. Toti erau bine. Nu stiu mai mult. O sa o sun pe mama acum”, a declarat Ramona Gabor pentru Wowbiz.ro.

Cadavrul va fi adus la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției