Fetița ucisă și incendiată în Arad a fost identificată de oamenii legii. În seara zilei de luni, părinții au fost duși la audieri de oamenii legii până târziu. Este vorba despre mama naturală și tatăl vitreg.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, fetița mai are un frate acasă.

Conform unor surse, polițiștii au descins la o locuință din Arad de unde au fost ridicați pentru audieri mama fetei și tatăl vitreg. Principalul suspect este tatăl vitreg al fetei, iar crima s-ar fi produs în casa acestora.

Conform surselor Antena 3, o rudă a copilei a mers la Poliţie şi a spus că l-a auzit pe cumnat ( suspect) că fata a căzut. S-a speriat când a văzut poza fetiţei la televizor. 

Părinții copilei sunt tineri, au până în 30 de ani. 

„Am stabilit că hematomul subdural acut, consecutiv traumatismului cranian, poate fi produs prin lovire cu sau de un corp dur. (…) A fost găsit un elastic de prindere a părului, de obicei românii folosesc. În mânuță avea un fir de par, era strâns, este mai lung și pare a fi al altei persoane. Încercam să stablilim dacă este ADN-ul unei persoane din familie”, a declarat procurorul criminalist care coordonează cazul, Pavel Palcu.

„Victima omorului din Arad, cartierul Bujac, avea aproximativ 5-6 ani şi 1,10-1,20 m înălţime, ochi căprui, păr şaten de aproximativ 25 cm. Decesul a survenit în urmă cu una sau două zile înainte de data găsirii cadavrului”, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, care a difuzat imagini cu portretul robot al fetiței. Persoanele care o recunosc sunt rugate de anchetatori să sune la 112.

 
 
 

Recomandările redacției