Mama preotului din Căpruța a murit într-un incendiu

0
759

Preotul, împreună cu mama sa, ajutați de încă un bărbat făceau curat în curtea bisericii, iar la un moment dat, s-a întețit vântul. În timp ce stingeau focul, femeia s-ar fi intoxicat și s-a prăbușit, ulterior fiind găsită decedată. „Am fost sesizați că a fost găsită decedată o femeie de 55 de ani, în curtea Bisericii Ortodoxe din localitatea Căpruța, în timp ce curăța curtea de vegetație prin incendiere. Totodată, nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, a declarat agent șef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Astăzi, în jurul orei 14.00, preotul din Căpruța, mama acestuia și clopotarul făceau curat în curtea bisericii. Totodată, ei au incendiat iarba nu foarte înaltă din curte, când, la un moment dat, vântul s-a întețit potențând focul. De teamă că flăcările vor ieși din curtea bisericii și se vor îndrepta către pădure, au chemat ajutoare, și anume doi angajați ai Primăriei Bârzava, pentru a stinge focul.

Însă femeia a rămas jos, în curtea bisericii, în vreme ce ei au urcat dealul înspre pădure pentru a stinge flăcările. După ce incendiul a fost stins, cele patru persoane au coborât în curtea bisericii, unde au găsit femeia, ale cărei haine erau arse și pielea îi era cărămizie. Potrivit localnicilor, femeia suferea de mai multe afecțiuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.