BICICLIST - DECES

Două persoane au fost acroşate de un autoturism, în timp ce se deplasau pe biciclete, pe raza localităţii Chişineu-Criş. Şoferul autoturismului a părăsit locul accidentului. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş  au dispus trimiterea în judecată a inculpatului N.T., pentru comiterea infracţiunii de părăsire a locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

„Din probatoriul administrat în cauză, a rezultat că în data de 02.06.2014, în jurul orei 19.30, după ce a consumat băuturi alcoolice, inculpatul Norbert Töser a condus un autoturism marca Opel Astra, pe strada Nicolae Bălcescu din localitatea Chişineu-Criş. În timp ce efectua o manevră de mers înapoi, a acroşat bicicleta condusă de persoana vătămată P. H., în vârstă de 32 ani, care, în cădere, a dezechilibrat-o şi pe fiica acesteia, S. D. M., în vârstă de 8 ani, care circula cu o altă bicicletă”, se arată într-un comunicat al Parchtului de pe lângă Tribunalul Arad.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor două bicicliste, P. H. suferind leziuni ce au necesitat pentru vindecare un numar de 4-5 zile de îngrijiri medicale, iar S. D. M. suferind leziuni necesitând un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul N.T. nu a oprit autoturismul, părăsind locul accidentului fără a anunţa organele de poliţie. Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş, spre competentă soluţionare.

Recomandările redacției