Mamă și fiu puși de CNAS să demonstreze că sunt vii

0
444

Doi bucureșteni, mamă şi fiu, au avut parte recent de şocul vieţii lor. Au aflat că sunt declarați morţi în baza de date a Casei de Asigurări. Li s-a spus acest lucru când s-au prezentat la medicul specialist, pentru o rețetă. După ce medicul a restartat sistemul de mai multe ori, pacienții figurau tot decedați, conform digi24.

Adrian Popescu a fost joi dimineață la medicul specialist, a să obțină o rețetă de continuare a tratamentului. În cabinetul medicului, a avut parte de o surpriză neplăcută.

,,Doctora care mă consultă și îmi dă rețeta mi-a spus că mama figurează decedată. După care i-am arătat pe telefon camera din curte, unde mama făcea curat. S-a dus, a mai vorbit cu o altă doctoră, au restartat sistemul Casei Naționale de Asigurări, după care la mama tot îi dădea că este decedată. Moment în care au băgat și cardul meu de sănătate și apăream și eu tot decedat”, declară acesta pentru sursa mai sus menționată.

Pacientul a fost pus să mai aștepte iar sistemul a mai fost restartat, dar degeaba.

Omul a sunat la Casa Națională de Asigurări de Sănătate, le-a explicat situația, iar un reprezentant al instituției i-a zis să se ducă la sediul CNAS împreună cu mama sa, lucru pe care l-a refuzat.

Medicul specialist a confirmat pentru Digi24 cele povestite de pacient.

,,În perioada asta se face raportarea la Casa de Sănătate pentru serviciile lunii august și funcționează mai greu și dă tot felul de erori”.

Nu doar softul folosit de medici are probleme. Pe site-ul CNAS motorul de căutare nu a funcționat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.