FCSB a câștigat clar derby-ul rundei secunde din play-offul Ligii 1, 4-1 cu CSU Craiova, duminică, pe „Arena Națională”. Printre protagoniști au fost și doi dintre fotbaliștii crescuți de Atletico Arad. Răzvan Oaidă a reușit o „dublă”, iar Dennis Man a înscris și el odată.
Transferat în această iarnă de la Esbjerg, Adrian Petre a rămas pe banca FCSB-ului, iar Gigi Becali a explicat și de ce. „Antrenorul știe cum se prezintă Petre la antrenamente. Eu sunt șeful, dar dacă antre­norul merge bine, nu mă bag. Petre are șanse, dar acum e foarte important să joace jucătorii care sunt în formă maximă și care sunt bine din punct de vedere fizic. Eu cred că Petre va fi un mare atacant, dar la ora asta nu e foarte bine pregătit. Are calitate, are fizic, are toate calitățile să fie un mare atacant. Nu cred că am greșit cu Petre”, a spus patronul vicecampioanei României în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport1.
Înaintea meciului cu craiovenii, antrenorul Bogdan Vintilă a spus că Petre are nevoie de puțină odihnă după ce a evoluat în ultimele jocuri: „Este al treilea joc în opt zile, încerc să alternez jucătorii, să le dau tuturor posibilitatea să joace. Aşa am ales acum, este o decizie tactică mai mult. În al doilea rând vreau să intre jucătorii proaspeţi”, a spus Vintilă în preziua disputei cu oltenii.
Adrian Petre a jucat trei reprize de când a venit la FCSB. A fost schimbat la pauză cu Chindia și FC Botoșani, respectiv cu Hermannstadt în Cupă. Petre putea marca în jocurile cu Chindia și FC Botoșani, dar a ratat ocazii uriașe. Atacantul arădean de 22 de ani i-a costat pe cei de la FCSB doar 500 de mii de euro, situație în care UTA-ei nu i-a reevenit niciun leu. 1,3 milioane de euro este cota lui Adrian Petre pe transfermarkt.

Recomandările redacției