Man și Rus, printre fotbaliștii care se implică într-o campanie de strângere de fonduri pentru Ionuț Popa

0
314

Starea de sănătate a lui Ionuţ Popa (66 de ani) s-a înrăutăţit în ultima perioadă, costurile tratamentelor au depăşit posibilităţile familiei, astfel că mai mulţi foşti elevi și colaboratori de-ai antrenorului arădean au decis să ia atitudine şi să iniţieze o campanie de strângere de fonduri.
Printre aceştia se numără şi actualul căpitan al echipei UTA, Ciprian Rus, cât şi Dennis Man, fost jucător al clubului arădean, acum la FCSB.
Dennis Man a lansat un apel umanitar pentru fostul său antrenor pe contul său de Instagram, acolo unde cere urmăritorilor săi sprijin financiar.
„Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza proble­melor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră.
Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.
Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul: Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017
Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa.
Vă mulţumim!”, a postat Dennis Man.
Şi căpitanul liderului Ligii a II-a, UTA, Ciprian Rus, face apel pentru ajutorarea fostului antrenor al Campioanei Provinciei.
„Am înţeles că sunt costuri destul de mari pentru tratamentul lui nea’ Popică, m-aş bucura să ne mobilizăm pentru un om, un profesionist, care a dorit şi doreşte numai binele UTA-ei. Aş vrea să merg cu Melinte la dânsul, căci nu am mai fost demult, sper să avem şi cred că vom avea veşti ceva mai bune, căci e un luptător”, a spus Ciprian Rus.
Problemele lui „Mister” s-au agravat la începutul anului 2019
Problemele de sănătate ale lui Ionuţ Popa s-au agravat de la începutul anului 2019. Experimentatul antrenor arădean a început să se simtă rău de pe la mijlocul lunii ianuarie şi a trecut pe la mai mulţi medici din Arad, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca şi mai apoi Viena. Iniţial, se vorbea despre o semipareză facială, dar starea de rău a persistat şi după sesiunile de fizioterapie. Pe la începutul lunii martie, un doctor neurolog de la Spitalul Clinic Judeţean din Timişoara i-a impus lui „Mister” restricţii clare legate de stilul de viaţă şi, astfel, acesta a fost în imposibilitatea de a mai conduce antrenamentele UTA-ei.
Popa a avut simptome de amorţeli în zona facială şi nu mai putea vorbi, pentru ca mai apoi să nu mai reuşească să mişte un ochi.
Dacă iniţial doctorii au crezut că au de a face cu afecţiunile rezultate în urma unui atac cerebral ori unui infarct miocardic, ipotezele nu au stat în picioare, astfel că Ionuţ Popa a fost supus mai multor analize foarte costisitoare, atât în ţară, cât şi în străinătate.
Ultimul meci în care Ionuţ Popa a stat pe bancă la UTA a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019. UTA s-a impus cu 2-1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.