Man va pune osul la treabă pentru promovarea Parmei în Serie A

0
240

Dennis Man rămâne unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei Parma. În ciuda ofertelor extrem de tentante oferite pentru mijlocașul arădean, cei de la Parma au decis să îl păstreze pe Man. Formația italiană vrea să revină în serie A, iar pentru asta aceștia au nevoie de cei mai buni fotbaliști din lot. În acest sezon, Dennis Man a evoluat în 14 meciuri pentru Parma și a reușit două goluri și un assist. Însă nu au putut juca în ultimele cinci runde ale sezonului, din cauza unor accidentări musculare.

Potrivit publicației Gazzetta dello Sport, Dennis Man și Valentin Mihăilă celălalt român de la Parma sunt printre jucătorii care vor pune „umărul” în sezonul viitorul al Seriei B pentru promovarea imediată a echipei.

Cei doi jucători români, care au costat-o pe Parma aproape 20.000.000 de euro în ultimele opt luni, vor rămâne la echipă pentru a promova în Serie A. Potrivi digisport echipa vrea să îi păstreze neapărat și ceilalți fotbaliști tineri din lot, precum Maxime Busi, transferat anul trecut de la Charleroi pentru 7.500.000 de euro, Vasilios Zagaritis, adus de la Panathinaikos în iarnă, Daan Dierckx, stoperul cumpărat de la Genk, și Simon Sohm, pentru care clubul le-a plătit elvețienilor de la Zurich 6.500.000 de euro în octombrie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.