Managerii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” şi Filarmonicii de Stat, note peste 9 la evaluare

0
297

manageri

Managerii Teatrului Clasic „Ioan Slavici” şi Filarmonicii de Stat Arad au fost evaluaţi conform regulamentului aprobat de consilierii locali, ambii obţinând note peste 9, ceea ce le aduce prelungirea mandatelor cu doi ani.
Managerul Teatrului Clasic “Ioan Slavici” este, din decembrie 2011, actorul Bogdan Costea, în timp de Filarmonica de Stat este condusă, din octombrie 2011, de Alin Văcean.
Conform unui proiect de hotărâre care urmează să fie supus votului în şedinţa Consiliului Local Municipal de luni, în urma evaluării activităţii managerului Teatrului Clasic “Ioan Slavici” s-au acordat note pentru proba I (analiza raportului de activitate) şi proba a II-a (susţinerea raportului de activitate) şi “s-a constatat că au fost respectate clauzele din contractul de management încheiat cu primarul municipiului Arad. Comisia de evaluare a recomandat continuarea contractului de management nr. 206/2012, rezultatul final al evaluării anuale fiind 9,47”.
În ceea ce priveşte evaluarea managerului Filarmonicii de Stat Arad, de asemenea, s-au acordat note pentru etapa I (analiza raportului de activitate) şi etapa a II-a (susţinerea raportului de activitate) şi s-a constatat că au fost respectate clauzele din contractul de management încheiat cu Primarul municipiului Arad.
“Comisia de evaluare a recomandat continuarea contractului de management nr. 65.317/2011, rezultatul final al evaluării anuale fiind 9,16”, se arată în proiectul de hotărâre care vafi supus aprobării în şedinţa Consiliului Local Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.