marcel_prodan_alexandra_stanMarcel Prodan a lovit-o pe Alexandra Stan până când artista a ajuns de urgenţă la spital. Cântăreaţa trăieşte o adevărată drama, după ce managerul ei a umilit-o de multe ori, iar zilele trecute a bătut-o.

Alexandra Stan a fost lovită de managerul ei, însă fanii i-au lăsat mai multe mesaje revoltătoare pe contul de socializare al lui Marcel Prodan.

„Bate-te cu mine cu un barbat si nu cu o fata , ai noroc ca nu locuiesc in oras cu tine ca te bagam in spital. PROST EDUCAT! FATA DE PUSCARIAS!! A IESIT PANA LA URMA ADEVARATA TA FATA!!! RATAT! Meriti batut !!! Ratatule . Rusine sa iti fie”, sunt câteva dintre mesajele fanilor.

Cântăreaţa Alexandra Stan, din Constanţa, a fost tratată sâmbătă de medicii Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean, după ce ar fi fost bătută de impresarul Marcel Prodan. Tatăl Alexandrei Stan spune că incidentul s-ar fi întâmplat la ieşire din localitatea Valu lui Traian, iar un echipaj de la Rutieră ar fi dus-o la spital.

Situaţie incredibilă la Constanţa, sâmbătă, 15 iunie, când cunoscuta cântăreaţă Alexandra Stan a fost bătută cu brutalitate de către impresar. Norocul artistei a fost acela că un echipaj al Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, trecea prin zonă şi a oprit. I-a legitimat pe cei doi, după care a dus-o pe Alexandra la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Sâmbătă, la ora 19.00, un echipaj din cadrul Poliţiei Rutiere venea de pe autostradă, de pe A4 să intre în municipiul Constanţa, pe DN3. Pe marginea drumului a văzut o maşină, un Jeep, şi un bărbat şi o femeie care se agitau pe lângă maşină. Nu se băteau! A oprit să vadă despre ce este vorba. I-a legitimat pe cei doi, a recunoscut-o pe tânără şi ea a spus că nu mai vrea să stea cu bărbatul, că e impresarul ei, că s-au certat şi nu mai vrea. Nu s-au lovit de faţă cu Poliţia, au avut un comportament civilizat. Poliţiştii au întrebat-o unde să o ducă, la spital, acasă, la Poliţie. Ea a spus că vrea la spital. Am dus-o la spital şi în urmă a venit şi impresarul. După ce a fost tratată, poliţiştii au întrebat-o din nou unde s-o ducă, la care ea a spus că vrea să plece cu impresaul şi a plecat cu el, a declarat, pentru Replica, Ciprian Sobaru, şeful Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Potrivit poliţiştilor rutieri, ambele persoane prezentau răni la nivelul feţei

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției