În urmă cu câteva zile, mai exact luni, în data de 11 mai, Florina Ionescu,  managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, împreună cu Directorul de Îngrijiri, asist. lic. Otilia Popa și cu Directorul Medical dr. Mircea Onel au discutat cu o parte a pacienților de pe secțiile Spitalului Covid-19 din Grădiște, precum și cu personalul medical aflat la serviciu. Tot atunci, Florina a recunoscut că îi înțelege foarte bine pe cei care se luptă cu noul coronavirus pentru că și ea a fost infectată și știe prin ce trec pacienții internați.

La o zi distanță de la întâlnirea cu câțiva dintre pacienții spitalului, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, directorul medical și directorul de îngrijiri s-au întâlnit și cu o parte a personalului secțiilor Pneumologie, Fizioterapie și Recuperare Medicală, Chirurgie Generală II și Anestezie și Terapie Intensivă II.

”În primul rând vreau să urez tuturor asistenților medicali la mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali și să le mulțumesc pentru munca depusă, zi de zi, în grija pacientului. Astăzi (marți) ne-am întâlnit cu o parte a secțiilor care funcționează în clădirea din Piața Mihai Viteazu. Am găsit o atmosferă prietenoasă, colegială. Am discutat despre problemele pe care le întâmpină în această perioadă. Îmi propun, ca împreună cu directorul medical și cu directorul de îngrijiri să ajungem pe fiecare secție în parte și să găsim, soluții la problemele cu care acestea se confruntă”, a explicat ec. Florina Ionescu managerul interimar al SCJU Arad.

Recomandările redacției