Manchester City l-a vrut pe Man însă numai în condiții „deosebite“

0
244

Dennis Man a participat între 2010 și 2014 la o serie de probe în academia lui Manchester City, dar în cele din urmă a fost refuzat de actuala campioană a Angliei din cauza fizicului firav, potrivit digisport.

Man a fost aproape de un transfer la City, dacă cei de la UTA erau de acord cu falsificarea vârstei și dacă astra s-ar fi putut, astfel că arădeanul ar fi jucat la U15, în loc de U16. Cel care a făcut dezvăluirea este chiar Alexandru Meszar cel care l-a avut pe Dennis în mâini de când acesta juca la juniori și până la debutul la seniori.

La un moment dat, a venit scouterul de la Manchester City, Terry John. Cu el țineam legătură, suntem acum în relații de amiciție. Venea foarte des în Arad pentru că-i urmărea pe Dennis, pe Stahl, pe Vasi. Terry mi-a zis: «Noi îl vrem pe Dennis. În România se pot face de toate. Nu putem să-l trecem că s-a născut cu o zi mai târziu?». I-am răspuns: «Se pot face multe în România, dar chiar așa nu se poate, să schimbăm certificatul de naștere»“, a spus Meszar, pentru GSP.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.