Manchester United l-a transformat pe Sergej Milinkovic-Savic (22 de ani), mijlocaşul lui Lazio, în principala ţintă a perioadei de transferuri din această iarnă, iar presa engleză anunţă că Jose Mourinho pregăteşte o sumă mai mare decât cea plătită pentru transferul lui Paul Pogba.
„Diavollii” vor cu orice preţ un
mijlocaş care să li se alăture lui Paul Pogba şi Nemanja Matic, iar jucătorul perfect identificat de Jose Mourinho are un preţ exorbitant. Aflat la al treilea sezon sub culorile lui Lazio, Sergej Milinkovic-Savic are un preţ incredibil fixat de Claudio Lotito, preşedintele romanilor: 113 milioane de euro!
Pentru a se apropia de suma cerută de laziali, United ar pregăti o ofertă de 108 milioane de euro, potrivit Sunday Express. În cazul în care englezii vor înainta oferta şi Lazio va accepta propunerea, Milinkovic-Savic ar deveni cel mai scump jucător cumpărat vreodată de gruparea de pe Old Trafford, urmând să depăşească cu opt mili­oane de euro suma plătită lui Juventus în schimbul lui Paul Pogba.
Considerat un mijlocaş perfect, „box to box”, care face foarte bine ambele faze ale jocului, Milinkovic-Savic a intrat şi în atenţia lui Juventus, Arsenal şi Manchester City.
Venit de la Genk, în 2015, pentru doar 18 milioane de euro, sârbul de 22 de ani a strâns 93 de meciuri pentru Lazio şi a marcat de 16 ori.

Recomandările redacției