Manea: „Era important să legăm două victorii pentru că am făcut unele greșeli”

0
429

UTA a învins pentru prima oară în acest sezon o echipă din București sau Ilfov și a făcut-o la un scor elocvent, 6-1. Alexandru Manea a făcut cel mai bun meci al său din acest sezon din punct de vedere ofensiv, cu un gol și un assist. „Ne-am dorit și era important să legăm și noi două victorii pentru că am făcut unele greșeli recent. Nu am luat nici un punct timp de trei etape, sperăm să continuăm în acest fel și să mai urcăm în clasament. Nu contează cine marchează, important e să câștige echipa. Suntem o echipă tânără, după victorii știm să creăm o atmosferă bună. Iar după înfrângeri încercăm să nu ținem capul jos și să mergem mai departe” au fost cuvintele fundașului utist după partidă.
Banii pentru salarii și prime rămân o provocare pentru condu­cerea administrativă a clubului, aspect subliniat în repetate rânduri și de Ionuț Popa. După victoria de miercuri, în vestiarul „roș-albilor”
s-a auzit tradiționalul „Să vină banii la băieți!”: „Mai avem unele restanțe. Știm că e o situație foarte grea la echipă din punct de vedere financiar, dar sper să ne luăm banii.”
Echipa arădeană este măcinată de accidentări în această perioadă, pentru partida cu Metaloglobus absentând patru jucători, plus Matei, care, deși a fost titularizat, a rezistat mai puțin de o repriză pe teren. Pentru UTA urmează un program greu pe hârtie, cu meciuri contra echipelor cu pretenții: „E și sinteticul o cauză pentru accidentări, dar și numărul mare de meciuri pe care unii dintre noi le-au jucat într-o perioadă scurtă a contribuit la problemele medicale. Până la finalul anului vom întâlni echipe bune ce vor juca fotbal, nu ca și cele de până acum care s-au apărat. Și ne convine asta”, a mai explicat Manea.
Deși a trecut printr-o perioadă mai slabă din punct de vedere fotbalistic, atacantul Alex Pop a fost susținut de colegi, iar miercuri a reușit „dubla”. „Ne bucurăm foarte mult pentru golurile lui Alex, a trecut printr-o perioadă grea. Am încercat să-l ajutăm să își revină pentru că era cu psihicul la pământ, dar – până la urmă – cred că s-a ajutat mai mult singur cu aceste goluri și îl felicităm pentru asta”, mai spune cel mai experimentat utist în absența lui Enescu.
Puternicul fundaș se află la primul gol stagional prin „specialitatea casei”, lovitura de cap. Ceilalți apărători care au bifat majoritatea minutelor oficiale, Cristi Costin, Samba Benga și Paul Copaci marcaseră deja.
Și tot legat de fundași, El Hasni nu va ajunge la „cuțit” după accidentarea de la Târgu Jiu. După ce i-a analizat RMN-ul, ortopedul timișorean, Radu Prejbeanu, i-a prescris tunisianului…o orteză și kinetoterapie. Peste o lună, utistul va repeta RMN-ul și dacă ligamentul anterior va arăta mai bine, poate reveni pe gazon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.