manea1Gloria Arad s-a reunit la începutul săptămânii fără doi dintre cei mai importanţi fotbalişti. Cătălin Bujor şi Alexandru Manea au fost solicitaţi de Dinamo pentru probe de joc, însă, practic, cei doi s-au antrenat cu prima echipă doar câteva zile, până la plecarea teamului lui Cornel Ţălnar în cantonamentul de la Poiana Braşov.
Mai mult, Bujor a şi revenit deja la Arad, în cantonamentul de la Săftica a „satelitului” dinamovist mai rămând doar Manea. „Am făcut antrenamente foarte tari, care îmi vor prinde bine în acest an, oriunde aş juca. Sunt de aproape două săptămâni la Bucureşti, dar nimeni nu mi-a spus nimic despre ceea ce au de gând cu mine. Trebuie să recunosc că nu ar fi un pas prea mare pentru mine dacă aş ajunge să joc doar în liga secundă. Am mai evoluat cu UTA şi Iaşiul în Liga II-a. Dacă simt că nu sunt în atenţia antrenorilor de la prima echipă, mă voi gândi bine înainte să semnez un contract aici”, ne-a mărturisit fundaşul de 23 de ani, care are varianta de a se întoarce la Gloria pentru a pune umărul la o eventuală câştigare a campionatului Ligii a IV-a şi câştigarea partidei de baraj pentru promovarea în eşalonul trei.
După cum vă spuneam, Bujor se antrenează deja sub comanda lui Leontin Pinţa, dar asta nu înseamnă că goal-keeperul nu-şi va găsi o altă destinaţie în această iarnă. De asemenea, se vorbeşte şi despre o plecare a atacantului Roman Eşanu la o formaţie de Liga a II-a.

Recomandările redacției