Mânia apelor a lăsat în urmă familii îndurerate

0
862

Cinci persoane și-au pierdut viața la începutul acestei veri, într-un mod tragic care a lăsat un imens gol în stomac tuturor persoanelor care îi cunoșteau sau care au cunoscut povestea celor răposați.
Tânărul de 19 ani și-a lăsat în urmă prietenii și familia sub un val al tristeții și nedumeririi cu privire la tragicul eveniment în care acesta și-a pierdut viața. Am aflat de la o persoană apropiată cum că băiatul învăța foarte bine, avea note excelente, reușind astfel, să facă o balanță între învățătură și plăcere, care era fotbalul.
Un alt tânăr, de 23 de ani, și-a găsit sfârșitul încercând și acesta să se răcorească, sărind de pe o trambulină improvizată. În ultimele sale clipe, bărbatul ar fi încercat să iasă la suprafață de două ori, însă curenții de apă l-au luat cu toată forța. După câteva ore de căutări, trupul neînsuflețit a fost descoperit la 10 metri de locul în care a sărit.
Cel de-al treilea caz a implicat tot un tânăr care, după ce a consumat băuturi alcoolice, a intrat în apă pentru a se răcori, însă, din păcate a fost ultima sa baie. Oamenii care au asistat la oribilul eveniment au sărit în ajutorul bărbatului, însă fără succes. Acesta își pierduse viața.
În condiții similare, un bărbat de 43 de ani, s-a aruncat în Mureș, pe fondul consumului de alcool, cu pretextul de a se răcori. Din păcate bărbatul nu a mai ieșit la suprafață.
Femeia de 47 de ani, care a zguduit Aradul cu moartea sa a fost un alt caz de înec, însă care a ridicat foarte multe semne de întrebare. Aceasta se afla sub efectul substanțelor cu efect psihoactiv în momentul în care intrat în apă. Apelul făcut la 112 a fost făcut după o zi de la momentul dispariției.
Canicula nu-și încheie drumul aici, fiind anunțate călduri cumplite și în zilele care urmează. Arădenii sunt avertizați să se ferească de razele soarelui, mai ales în intervalul de timp 12-16.00, când soarele este cel mai puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.