Manifestări de Ziua Eroilor

0
196

Cu prilejul sărbătorii religioase „Înălțarea Dom­nului – Ziua Eroilor”, din data de 17.05.2018, Instituția Prefectului – Județul Arad îi invită pe toți cei interesați să participe la manifestările organizate cu acest prilej.
Ceremoniile se vor des­fășura după următorul program: de la ora 10.00, la Catedrala Ortodoxă Veche va avea loc o Slujbă religioasă, urmată de parastas. Cu începere de la ora 12.00, în Cur-tea Catedralei Ortodoxe Vechi se vor depune jerbe de flori, iar de la ora 12.30, la Monumentul Revoluţiei din faţa Pa­latului Administrativ va avea loc o slujbă religi­oasă, urmată de depuneri de coroane.
Între orele 13.15 și 14.15, la Monumentul Ostaşului Ro­mân, din Piaţa Avram Iancu, se va desfășura un Ceremonial militar şi religios, cu depuneri de coroane, ur­mat de Cuvântul de bine­cuvântare al Înaltprea­- sfinţiei Sale Timotei Seviciu, Arhiepiscopului Aradului.
La final, cei prezenți vor putea urmări un program cultural-artistic. Între orele 14.45 – 15.15, la Monumentul Ostaşului Român de la Cimitirul Pomenirea va avea loc un ceremonial militar şi religios, urmat de depuneri de coroane.
(G.A.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.