Cu prilejul sărbătorii religioase „Înălțarea Dom­nului – Ziua Eroilor”, din data de 17.05.2018, Instituția Prefectului – Județul Arad îi invită pe toți cei interesați să participe la manifestările organizate cu acest prilej.
Ceremoniile se vor des­fășura după următorul program: de la ora 10.00, la Catedrala Ortodoxă Veche va avea loc o Slujbă religioasă, urmată de parastas. Cu începere de la ora 12.00, în Cur-tea Catedralei Ortodoxe Vechi se vor depune jerbe de flori, iar de la ora 12.30, la Monumentul Revoluţiei din faţa Pa­latului Administrativ va avea loc o slujbă religi­oasă, urmată de depuneri de coroane.
Între orele 13.15 și 14.15, la Monumentul Ostaşului Ro­mân, din Piaţa Avram Iancu, se va desfășura un Ceremonial militar şi religios, cu depuneri de coroane, ur­mat de Cuvântul de bine­cuvântare al Înaltprea­- sfinţiei Sale Timotei Seviciu, Arhiepiscopului Aradului.
La final, cei prezenți vor putea urmări un program cultural-artistic. Între orele 14.45 – 15.15, la Monumentul Ostaşului Român de la Cimitirul Pomenirea va avea loc un ceremonial militar şi religios, urmat de depuneri de coroane.
(G.A.)

Recomandările redacției