maraDupă cinci ani de investiții la UTA, Giovanni Catanzariti s-a reorientat spre sectorul juvenil. De câteva luni de zile, fostul președinte al „alb-roșiilor” a înființat clubul Viitorul Arad, unde are deja legitimați aproximativ 130 de jucători, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. Au apărut și primele trofee, ca și cel cucerit de grupa 2004 la Cupa Cotta sau calificarea la turneul zonal de la „Gheorghe Ene”, dar și multe alte rezultate importante.
Pentru a le mulțumi copiilor pentru implicare, antrenorilor pentru devotament, dar și părinților pentru alegerea făcută, dar – bineînțeles – și pentru promovarea imaginii noii grupări fotbalistice, Viitorului organizează un eveniment de final de an ce va avea loc sâmbătă, de la ora 15, la Paradisul Copiilor din vecinătatea magazinului Diego din Micălaca.
Se anunță o după-amiază antrenantă, cu momente artistice „marca” New Generation Crew (trupă apreciată la concursul na­țional „Românii au talent”) sau Alexandru Stan, maestru în jonglerii cu mingea. De întreținerea atmosferei printre copii și părinți va fi responsabilă o echipă de Teambuilding, dar și mascota clubului.
Cadourile, premiile și, bineînțeles, autografele vor veni din partea invitațiilor speciali. Până acum au confirmat sosirea la Arad foștii internaționali, Bogdan Mara, Cristian Panin și Marius Bilașco, la eveniment urmând a mai participa și câțiva fotbaliști autohtoni, ca și Casian Maghici sau Adrian Rusu.
Gala se va încheia la orele serii cu focuri de artificii.

Recomandările redacției