maraUnul dintre invitații speciali la meciul dintre UTA și ASC Poli a fost Bogdan Mara. Fostul căpitan al „textiliștilor” a trăit la intensitate maximă momentele cheie ale confruntării de vineri seara, mai ales că a luat loc la tribuna oficială, în dreapta vulcanicului Adrian Marțian. La golul lui Laso, cei doi s-au îmbrățișat, pentru ca apoi să sufere la ocaziile clare de gol ale timișorenilor.
Până la urmă, totul a ieșit bine, iar Mara a fost în vestiarul echipei, unde și-a felicitat foștii colegi. Dar, puțină lume știe că fostul internațional s-a și antrenat în aceste zile cu echipa arădeană și nu exclude și o revenire în tricoul „alb-roșu”. „Deocamdată, am făcut o mișcare cu restul jucătorilor, căci, vă dați seama că la cât îmi place fotbalul, mi-e greu să stau departe de gazon. Cu ocazia partidei cu Poli, am și simțit căldura și entuziasmul suporterilor arădeni, aș reveni și pentru ei. Dar, nu am luat încă o decizie și asta și pentru că nu am discutat nimic concret cu conducerea UTA-ei. Oricum, chiar dacă nu mă voi mai reactiva ca fotbalist, o să rămân alături de domnii Marțian și Giovanni, pentru a încerca să facem treabă cât mai bună la Arad”, ne-a mărturisit Bogdan Mara.
Atacantul de 35 de ani a afirmat în nenumărate rânduri că „Bătrâna Doam­nă” va fi ultima echipa pentru care va evolua, iar în acest sens intenționează să-și facă și un meci de retragere la care să invite foști colegi de generație, nume grele din fotbalul românesc.

Recomandările redacției