O lună maraton pentru cei mai rezistenți pasionați de teatru. Festivaluri proprii, reprezentații ale spectacolelor din reper­- toriu, o premieră și participări la întâlniri teatrale importante. Așa arată programul lunii mai la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad.
Între 3 și 8 mai 2018 vor avea loc spectacole din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de Animație – Euromarionete, ediția a XIX-a.
Joi, 3 mai 2018, ora 19,00, la Sala Studio se poate viziona „Orașul nostru”, spectacol adaptat după piesa lui Thornton Wilder, Regia: Cristian Ban. Spectacol ne­recomandat tinerilor sub 14 ani.
Joi, 10 mai 2018, ora 19,00, la Sala Studio are loc punerea în scenă a uneia dintre cele mai noi piese ale teatrului din Arad, piesa „Tatăl” de Florian Zeller, regia: Radu Iacoban.
Festivalul Internațional de Teatru Nou, ediția a VI- a va avea loc între 12 și 20 mai.
Luni, 21 mai 2018 – „Orașul nostru”, un spectacol adaptat după piesa lui Thornton Wilder, regia Cristian Ban. Spectacol susținut în cadrul Festivalului Comediei Românești – FestCO – ediția a XVI a, București (9 – 27 mai 2018).
Miercuri, 23 mai 2018 – ,,Ora­șul nostru”.
Luna mai se va încheia cu o premieră, „Să ne cunoaștem mai bine”, care este o piesă după un scenariu colectiv, regia: Cristian Ban și scenografia: Cristina Milea. Spectacolul va avea loc în data de 31 mai.
(I.P.)

Recomandările redacției