Marcaje speciale au apărut în stațiile de tramvai, în scopul distanțării sociale

0
741

De acum va fi vorba aproape în permanență despre distanțarea socială. Această distanțare are scopul de a face cât mai imposibilă răspândirea virusului. Chiar de aceea, pentru că există regula ca cetățenii să stea la cel puțin 1,5m distanță unul de celălalt, pentru a le ușura munca în stațiile de tramvai, s-a luat o măsură de prevenție prin care s-au desenat marcaje pe trotuar. Mai exact, este vorba despre două perechi de tălpi în dreptul băncilor pentru că doar două persoane au voie să stea pe bancă în același timp. Mai departe au fost desenate și alte marcaje pentru cei ce așteaptă în stație și pentru cei ce vor să își cumpere bilete de tramvai.
„Pentru a ajuta oamenii să respecte distanțarea socială, am pregătit semnele ajutătoare în stațiile de tramvai. Mizăm pe buna credință a arădenilor în respectarea lor! Ne ajutăm reciproc, ne protejăm reciproc!”, a scris primarul Călin Bibarț, pe pagina sa de facebook.
Această măsură a fost primită cu brațele deschide de către arădeni, aceștia arătându-se încântați de idee. Din nefericire, sunt și cei care au pus în evidență faptul că, nici acum, mulți nu vor respecta distanțarea. Rămâne totuși de văzut, sperăm doar că spiritul civic se va arăta și că fiecare dintre cei prezenți în stațiile de tramvai își va da silința să respecte regulile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.