Marcatorii din derby-ul Pecica – Cermei regretă că nu au ajutat mai mult în tur

0
265

Rezultatul partidei din cel mai așteptat meci al toamnei în Liga a IV-a Arad s-a decis în două minute. Gherghel a des­chis tabela cu un voleu la colțul scurt, iar după reluarea jocului de către formația sa, Berar a egalat tabela printr-un șut plasat de la marginea careului. Ambii marcatori consideră că echipa lor ar fi meritat succesul și implicit titlul de campioană de toamnă, dar nu se descurajează pentru campania de primăvară.
Pentru Iosif Gherghel golul cu Cermeiul are o savoare aparte, în sensul că fotbalistul a tras tare în această toamnă să ajungă la o formă sportivă bună după accidentarea la gleznă ce l-a ținut departe de gazon în prima parte a acestui an. „Mi-am revenit destul de greu după acea problemă medicală, m-a ajutat și Dumnezeu, dar încă nu sunt la sută la sută. În retur vreau să dau și mai mult pentru club, pentru oamenii buni din conducere. Îmi pare rău că nu am câștigat astăzi, căci am fi terminat pe primul loc.  Era un obiectiv frumos pentru echipa noastră și cred că am fi meritat după ceea ce am arătat în acest tur de campionat. Dar, până la urmă, am plătit un moment de relaxare venit imediat după golul meu și asta a fost. Apoi, ei au venit puțin peste noi, dar mai puteam marca și noi la două-trei faze”, a precizat mijlocașul de 24 de ani, care vine de la Gloria și ar dori să urce în eșaloanele superioare. „Iubesc fotbalul, asta știu să fac cât mai bine, rămâne de văzut ce-mi rezervă viitorul”, a mai punctat pecicanul, considerat printre altele unul dintre cei mai buni fotbaliști pe teren redus din județul nostru.
De partea cealaltă, Ciprian Berar afirmă cu tărie: „La ocaziile pe care le-am avut, am pierdut două puncte mari. Era normal să câștigăm cu 3, 4-1, dar asta a fost să fie. Rămânem cu acest egal cere în deplasare, în fața unei echipe ca Pecica, rămâne unul bun. Sigur, ne pare rău că nu am terminat anul pe primul loc, dar campionatul se joacă, mai sunt multe etape în care putem recupera, iar apoi să scăpăm în câștigători. Vom munci până în martie și sperăm să câștigăm tot în retur”.
Atacantul Cermeiului a ieșit accidentat la mijlocul reprizei secunde după o intervenție tare, din spate, a lui Arsene.  „Cred că merita cartonașul roșu, putea să-mi rupă piciorul. Oricum m-am ales cu o entorsă  la piciorul stâng și o plagă deschisă. Sper să nu fie totuși ceva foarte grav și să-mi revin în maxim o lună. Vreau să fiu sănătos la reluarea pregătirilor, căci nu sunt mulțumit de evoluțiile mele în acest an. Am marcat doar 7 goluri, sper să dau de trei ori mai multe în retur”, a încheiat Berar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.