marcel_prodan_alexandra_stanManagerul Marcel Prodan, acuzat că a bătut-o pe Alexandra Stan, în urmă cu 10 zile, n-a mai avut încotro, astfel că ieri a trebuit să meargă la DNA Constanţa pentru a da cu subsemnatul.

Dosarul în care Marcel Prodan este acuzat de şantaj a fost înaintat de Parchetul Judecătoriei Constanţa către DNA, deoarece bărbatul este administratorul unei societăţi comerciale. Procurorii au descins, zilele trecute, în apartamentul lui Marcel, însă nu l-au găsit acasă, aşa că i-au lăsat o citaţie.

Abia ieri, Marcel, care timp de 10 zile a stat ascuns, s-a prezentat împreună cu avocatul său la audieri, în dosarul în care Alexandra Stan îl acuză că a şantajat-o pentru a renunţa la suma de 40.000 de euro care i se cuvenea din onorariile din concerte.

Nu a depus plângere pentru lovire!

În plângerea penală, artista îl acuză pe Marcel Prodan că în zilele de 14 şi 15 iunie a ameninţat- o şi a lovit-o pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate, încasate de societatea al cărei administrator este bărbatul.

Cu toate acestea, Marcel Prodan nu va fi anchetat şi pentru violenţă, ci doar pentru şantaj. Asta pentru că, deşi a fost stâlcită în bătaie de impresarul şi iubitul ei, artista nu a depus plângere pentru lovire, astfel că autorităţile nu pot face nimic.

Ieri, bărbatul a refuzat să facă declaraţii, însă oamenii legii au anunţat că i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, iar procurorii au luat măsura obligării de a nu părăsi Constanţa, localitatea de domiciliu, pentru următoarele 30 de zile.

SURSA: Libertatea.ro

Recomandările redacției